9 weken samenwonen in Kyparissia Griekenland

‘Good morning Sakis ☀️ it’s Angel Day. And it’s going to be a great day today!’

9 weken woonden we in Kyparissia samen en de maandagen waren niet Sakis favoriet. En omdat hij zich als uit het veld geslagen voelde op deze dag verwijderden we de maandag uit de week en vervingen hem door Angel Day.

De tijd dat we samenwoonden was voor mij een bewogen periode. Met ervaringen die ik wenste om te transformeren, ontpoppen, tot vlinder. Klaar om uit te vliegen. Voorbereid op mijn nieuwe leven.

‘Stupid life…’ ?

‘Crazy life!’ ?

‘Beautiful life’ ?? ? ? ?? ?

Ik kwam binnen als een meisje en ging weg als vrouw. Die weet wie ze is, waar ze voor staat, waar ze voor gaat, hoe ze haar tijd wenst te besteden en helder heeft wat ze voor zichzelf wenst.

‘I am so happy to be a part of this movie’, aldus Sakis. Hij nam met plezier alle rollen voor lief. Van beste vriendin naar vader, van psycholoog naar filosoof en van spiegel naar maatje. Ik werd een open boek, voelde me totaal vrij in communicatie en er ontwikkelde zich een bijzondere vriendschap. Respectvol en lief. Een verbinding forever.

‘Feel free, live true and take the weather with you.’ ☀️

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.