Ik gun jou...

Ik gun jou een leven waarin jij bent wie jij echt bent. Een leven waarin jij je zelfverzekerd voelt en vrij. Een leven waarin jij het het jezelf toestaat om het te doen op jouw manier. En een zinvol leven creëert dat echt bij jou past.

Leven vanuit het hart

Begin 2021 maakte ik me vrij van alle verantwoordelijkheden die ik niet meer wil dragen omdat ik voel dat ze niet meer passen bij wie ik nu ben. 


Op mijn pad ontvang ik wat voorbij komt en voel ik wat mijn weg is. Mijn toekomst ligt open en ik omarm in vertrouwen dit proces. 


Wat ik te geven heb, vind je hier! Mag ik bij jou komen koken?

Eten verbindt. Vanaf 2 personen kom ik bij jou thuis koken en breng ik jullie met liefde samen zoals ze dat ook in het Midden Oosten doen. 

Geïnspireerd op de Israëlische keuken maak ik een vegetarische of plantaardige, kleurrijke, voedzame en smakelijke maaltijd in de vorm van een lange lunch of diner. En, ik dek ook je tafel! 

Sinds ik begonnen met het dagelijks vloggen via Instagram stories ben ik me bewust geworden dat eten en koken onlosmakelijk aan mij verbonden zijn. Het maakt mij intens gelukkig wanneer ik voor leuke mensen een middag of avond mag zorgen

Het ontmoeten van nieuwe mensen maakt mijn leven extra bijzonder. Daarom rij ik graag wat extra kilometers door het land om jou een fijne middag of avond te geven. 

Lijkt het je leuk als ik voor jou kom koken? Wens je meer informatie te ontvangen? 

Mail naar info@kristelwalenberg.nl of stuur me een bericht via Instagram (@kristelkookt of @kristelwalenberg). 

 

Kan ik iets voor jou betekenen?


Heb je een vraag aan mij? Wil jij met mij in gesprek?
Of lijkt het je leuk om samen te werken? 
Mail mij via info@kristelwalenberg.nl.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Meld je dan aan voor mijn maandelijkse e-mail via onderstaand formulier.

Mijn nieuwsbrief ontvangen?

Elke maand stuur ik een e-mail waarin ik deel waar ik blij van word. Leestips, kijktips, gebruiktips en handige apps. Van reizen, koken en ontspannen tot buitenleven en spiritualiteit.