Coaching

Voor jou als gevoelsmens

Mijn naam is Kristel en ik zie jou, hoor jou en erken jou, totaal. Oordeelloos en onvoorwaardelijk ben jij welkom. Met alles. 

Ik luister, stel vragen en geef ruimte voor het voelen van jouw gevoel. Ik organiseer, breng overzicht, schep rust en maak mooi. 

In Liefde.

1:1 Coachsessie in mijn online praktijk

Verlang jij ernaar je fijn te voelen? Rust, vertrouwen en innerlijke vrede? Vrij om te zijn wie jij echt bent en het leven te doen op jouw manier? In mijn online praktijk ben jij welkom met al je vragen. Over relaties, werk, liefde. Over doelen, zingeving en intuïtie. En over je hart volgen, je gevoel erkennen en de verbinding voelen met je Zelf. Liefde voelen, horen en zien.

De coachsessie vindt online plaats via Zoom en duurt ongeveer 60 minuten. Ter voorbereiding op ons gesprek stuur ik je een formulier toe met vragen. Ik verzoek je dit formulier in te vullen en minimaal 24 uur vóór de afspraak terug te sturen. De kosten van één coachsessie zijn 75 euro (incl. 21% BTW). Lees hier meer over coaching door mij. 

Direct een afspraak maken? Mail me op info@kristelwalenberg.nl.

Opruimen voor een lichter leven

Verlang jij naar lichtheid, vrijheid en ruimte? En voel je de wens, drang of noodzaak om fysiek en energetisch plaats te maken voor het fijns dat in jouw leven mag ontstaan? 

In een paar dagen tijd help ik je jouw hele huis te organiseren. Je neemt afscheid van de spullen die je niet meer dienen en creëert een leefruimte die goed voelt en past bij wie je bent. Lees hier meer over opruimen voor een lichter leven.