Coachsessie

Jij mag zijn wie jij echt bent

Jij doet ertoe. Jij bent geliefd. En jij bent belangrijk. 

In mijn coachsessies ben ik er voor jou. Om naar jou te luisteren en te begeleiden in jouw spirituele proces. Geef ik ruimte aan dat jij je fijn mag voelen, door te zijn wie jij echt bent. 

Moedig ik je aan om het pad te belopen dat de ziel in jou verlangt te ervaren. Omdat ik geloof, weet, dat wanneer jij jezelf toestaat dit pad te bewandelen, je de vreugde, liefde en vrijheid zult ervaren dat jij in je hart verlangt te ervaren.  

Ben ik er om te zien hoe jij uniek bent. Met al jouw talenten en krachten. En ga ik met jou naar de kern, schep ik helderheid en zetten we de mogelijkheden op een rij, zodat jij vanuit rust, overzicht en vertrouwen een keuze kunt maken voor de volgende stap die voor je ligt.  

Ik begeleid je naar meer zelfvertrouwen, houvast en innerlijke vrede. Door te focussen op jezelf, je gevoel te ontvangen en de verbinding te voelen met je Zelf.  

Jij mag voelen hoe lief, creatief en intuïtief jij bent, met jezelf als Bron van alles wat jij verlangt te ervaren. En mag jij genieten, het leven LEVEN, als mens op Aarde

 

Je bent welkom met al jouw vragen

Vind je het soms lastig om een mens te zijn? Ben je gevoelig en weet je niet wat je er mee moet? Voel jij je anders en lijkt het alsof niemand je begrijpt? 

Waarom overkomt dit jou? Hoe ga je er mee om dat je geen controle hebt op hoe je leven gaat, ook al doe je nog zo je best om het te manifesteren? Waar heb je wel invloed op? 

Hoe leef je een leven dat er voor jou toe doet? Heb jij een zielsmissie? Hoe ontdek je deze? Kun jij zingeving ervaren? En wat is dat eigenlijk, zingeving?

Ben jij in mijn online praktijk welkom met al jouw vragen. Over gevoel, liefde, relaties, werk, geld, wensen, dromen, vriendschappen, vrijheid, familie, kinderen, intuïtie en zingeving.

De coachsessie vindt online plaats via Zoom en duurt ongeveer 60 minuten. 

Ter voorbereiding op ons gesprek stuur ik je een formulier toe met vragen. Ik verzoek je dit formulier in te vullen en minimaal 24 uur vóór de afspraak terug te sturen. 

De kosten van één coachsessie zijn 75 euro (incl. 21% BTW).

Afspraak maken? Mail me op info@kristelwalenberg.nl en ik neem contact met je op.

Leven in Liefde

Geeft mij zelfvertrouwen, houvast en innerlijke rust. Met de uitnodiging om het leven totaal te ontvangen. In vreugde, boosheid, angst en verdriet. 

Is het leven er om te leven.
Is er zowel licht als donker. 

Ben ik me bewust dat ik geen controle heb op hoe het leven gaat. En mag ik weten waarop ik wel invloed heb en waarop niet. 

Is mijn gevoel er vóór mij. Om me te leiden in het leven dat ik als ziel verlang te ervaren. 

Leef ik om te voelen wie ik ben. En mag ik weten dat het gevoel van zelfverzekerdheid, veiligheid en liefde huist in mij. 

Geeft Leven in Liefde een leven in verwondering. Creatief, inspirerend, vreugdevol en vrij. 

Het gevoel dat ik voel en het leven dat ik ervaar ontstaat vanuit een zorgvuldig gekozen en beoefende strategie: de strategie van het ontvangen van mijn gevoel en intuïtie, met de focus op mezelf, nu. 

Liefde voelen.
Liefde horen.
Liefde zien.

Ben ik de Bron en schepper van alles wat ik ervaar. 

En is het mijn taak van zijn om het gevoel dat ik ben (door) te geven, in al wat ik doe. 

Nu.

Naast luisteren, coachen en begeleiden doe ik projecten in food, hosting, organiseren en zelfontwikkeling. 

Met mijn passie koken verbind ik me met de wereld en beleef ik het leven. 

Over mij en deze projecten vind je alles op deze website. 

Volg me op Instagram @kristelwalenberg voor tips, inspiratie en een kijkje in mijn dagelijks leven.