Dag 2 – 4 Colombia in Heidelberg

20 juni 2021


‘The kind person I knew was going to show up at some point.’ En toen dat punt daar was voelde dat inderdaad gewoon goed.

Waande me wel meer in Colombia dan Duitsland deze dagen. En dat maakte het voor mij alleen maar extra leuk.

Drie dagen samen wonen en samen leven met een “vreemde”. Elkaar alles kunnen vragen over gewoontes en cultuur. Praten over o.a. Colombia, de muziek en het dagelijks leven. Proeven van het eten. Hoe is opgroeien daar écht?

Maar ook praten over de persoon achter het gezicht. Wie ben jij? Waar hou jij van? Wat vind je leuk? Waar word jij blij van? En welke aspecten vind je daaraan zo leuk?

Wat we allebei opmerkten is dat wanneer je bewust bent van de tijd die er is – en je weet dat je elkaar waarschijnlijk (of misschien) nooit meer gaat zien – zo’n aaneenschakeling van gebeurtenissen anders verloopt. Meer intens, sneller open en bewust genieten van het plezier van dat moment.

Er is dan geen later. Er is dan alleen nu.

Dat gaf me een ander perspectief van tijd. Hoe om te gaan met tijd? En maakte ook bewust van dat iets (of misschien wel alles) eindig is.

Een verbinding in vrijheid.

Na drie dagen thuis voelen ben ik bijna vergeten dat we nog geen 100 uur daarvoor “vreemden” waren. En ineens is iemand voor altijd in je hart.

Dankbaar voor de gastvrijheid, geweldige zorgen en ervaringen die je met elkaar hebt gedeeld.

Altijd verbonden.

??

Thank you for being part of this journey Juan ?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.