Auto weg!

13 augustus 2021, Berlijn (Duitsland)

Auto weg ?? De dag waarvan ik verwachtte dat ‘ie een keer kon komen.

In ruil voor 203 euro zou de politie me vertellen waar de auto stond. Even dacht ik dat het misschien wel handig was als hij een paar maanden op dat terrein kon staan, maar toen bleek dat ze de auto gewoon ergens anders in de stad in een straat hebben hergeparkeerd, voelde het als een beter idee om voor het terugvinden van de auto te gaan.

‘Die 203 euro heb ik niet dus als je het goed vindt ga ik terug zitten in de wachtkamer en kijken hoe ik dit oplos.’

Na 30 minuten: ‘Weet je misschien iemand waar ik voor kan koken? Kan ik voor jullie een lunch maken? Geld heb ik niet en ik ben onderweg naar Griekenland, dus de auto heb ik eigenlijk wel nodig.’

Na wat gemompel wordt de vraag gesteld of Jonas (waar ik overnacht had) de verantwoordelijkheid schriftelijk wil dragen voor het wegslepen van mijn auto. ‘Nee, dat wil ik niet. Dit is mijn verantwoordelijkheid. Ik los dit zelf op.’

Ik luisterde naar wat er gezegd werd.

??‍♀️ ‘Waarom is het nodig dat hij hiervoor tekent? Dat kan ik toch ook?’

??‍♂️ ‘Nee, dat is lastig omdat je niet in Duitsland woont.

??‍♀️ ‘Dus je kunt me eigenlijk geen boete geven of het adres van parkeren onthouden?’

??‍♂️ ‘Uhm.. we moeten even kijken hoe we daar mee om gaan ?’

Oké ? is dat ook opgelost ✨

Geen idee of vrijdag de 13e nou een geluksdag is of pechdag voor m’n geliefde auto. Na 4 uur kon ik toch uit de stad vertrekken. Wel wederom zonder ventilatie. Dat laat ik maar even zo.

???❤️

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.