De juiste mensen verschijnen altijd op het juiste moment

10 augustus, Berlijn (Duitsland)

Dat de juiste mensen op het juiste moment verschijnen bleek vorige week dinsdag wel wéér toen Avi even ‘hallo’ kwam zeggen tegen Julie in @antoinettecafe.

Hij was net twee weken terug in Berlijn na een jaar herstellen van corona in Tel Aviv. Toen ik vroeg of ik voor hem mocht koken was ik meteen welkom.

In mijn beste mood was ik niet. Al dagen voelde ik me uitgeput en ik had geen idee meer wat ik nou wilde en kon gaan doen. Inspiratieloos. En misschien ook wel hopeloos.

Ik kon het niet meer opbrengen om met initiatief te komen. En ineens verscheen hij.

In Avi ontmoette ik de stilte. Een mens van weinig woorden. En als hij praat dan gaat het ergens over.

Met alle vragen die hij in het leven al heeft gesteld was hij er deze week o.a. om mij te helpen relativeren. Wanneer ik een vraag stelde of aan het mijmeren was toonde zijn antwoorden dat hij al uitgebreid over die vraag had nagedacht.

In de stilte kon ik opladen en elke dag mocht ik koken wat ik wilde. In het koken voelde ik me wel levend en blij.

Easy life. Simple life. Relax.

Dankbaar dat ik in Avi iemand mocht ontmoeten die mij aanvoelt en bij wie ik weinig woorden nodig heb om een gesprek te voeren.

Hairdresser, music producer, Chinese healer and walking library. He has it all.

‘It is all about commitment.’

Altijd verbonden ?

Thank you

?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.