Stel elke dag een vraag

en ontdek je gevoelsleven

Alles wat jij nodig hebt is al in jou.

Je wilt wel op je gevoel vertrouwen, maar...

Je hebt vragen over het leven. Als je om je heen kijkt zie je mensen het anders doen. Je weet dat jij degene bent die mag veranderen, maar hoe?

Beginnen vind je lastig. Je hebt geen idee welke vragen je kunt stellen om tot inzichten te komen. Ben je wel intuïtief?

Ondertussen flitst je leven aan je voorbij en ben je je ervan bewust dat je de tijd nooit meer kunt terugdraaien. Je verlangt ernaar een zinvol leven te ervaren dat er toe doet en waarin je je energiek voelt. Rijk en vol plezier. 

Beslissingen nemen vind je ook niet altijd makkelijk. Want is het nou mijn verstand dat spreekt of komt dit uit mijn hart? Wat te doen? 

Maar het kan ook anders

Je wordt wakker met een glimlach en bent nieuwsgierig naar wat de dag nu weer gaat brengen. Je voelt je vrij om te reizen in jezelf en beschouwt alles wat je meemaakt als onderdeel van je proces. Je intuïtie en gevoelsleven zijn je beste vriend. Je gelooft jezelf, weet hoe richting te vinden en creëert daardoor het leven dat bij je past, stroomt en klopt.

100 dagen ga je voelen welke richting jij op wenst te gaan.

Ik stuur je vragen toe ter inspiratie om verbinding te maken met wat jij voelt. 

  • Je gaat uit je hoofd en in je hart, waardoor de ware aard van jouw wezen tevoorschijn komt.  
  • Je gaat jezelf geloven en groeit hierdoor in vertrouwen.
  • Je gaat fantaseren en mag weer kind zijn.
  • Je word je ervan bewust wie je bent, wie je wenst te zijn en gaat leiderschap nemen over je leven.

Over mij

Ik leefde zo vaak levens waarvan ik dacht dat mijn hartje het begeerde. Waarom voelde ik me dan toch zo vaak ongelukkig, eenzaam en niet écht blij?

Door mijn omgeving werd keer op keer gezegd ‘dat dit nou eenmaal is hoe het leven is en dat ik maar eens tevreden moest zijn met wat ik wel heb’. Voor mijn gevoel klopte daar niks van. Ik leefde in een leugen. En wist in ieder geval zeker dat mijn leven zo niet moest zijn. 

Ik ging op zoek naar antwoorden en ben nooit gestopt met vragen. Die nieuwsgierigheid heeft me gemaakt tot wie ik vandaag ben. 

Ik voel me vrij om mijn gedachtes te delen, ben uitstekend in het nemen van beslissingen en respecteer mezelf en mijn proces. Ik geloof dat – en weet hoe – ik altijd mijn weg zal vinden. Want ik heb mij.

‘Er is niemand die voor jou kan zeggen, voelen of bepalen dat jij tevreden moet zijn met hoe jouw leven is. Dat weet jij alleen maar zelf. Daar mag je op vertrouwen. En bij ontevredenheid is het aan jou om te veranderen.’

€ 33,-

100 dagen lang elke dag 1 vraag

Stel jezelf 100 dagen lang elke dag 1 vraag en word je bewust van wie je bent en wie je wenst te zijn. Voel wat de vraag voor jou betekent en vind het antwoord in je intuïtie. Uit je hoofd, in je hart. 

Waarom dit vragenpakket uniek is

Heel veel waarde voor een lage prijs
Vragen stellen is mijn eerste natuur. Ik weet precies welke vragen ik moet stellen om tot diepere inzichten te komen. Binnen no time hebben mensen de antwoorden die ze zoeken. 

Kost je elke dag maar een paar minuten van je tijd
Je ontvangt de vraag en neemt deze gedurende de dag in gedachte met je mee. Oordeelloos sta je jezelf toe om jouw waarheid te voelen. Er is geen goed of fout. Voel je vrij en veilig om eerlijk naar jezelf te antwoorden. Het antwoord schrijf je op wanneer je daar ruimte voor hebt. Maak het zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk voor jou.

Je leert jezelf in korte tijd op een andere manier kennen
Wees niet verbaasd als je in deze 100 dagen beslissingen gaat nemen die je leven veranderen. 

Aan het eind heb je dit ervaren

Je maakt verbinding met je hart

En gaat zien dat ook jij intuïtief en gevoelig bent.

Je ontdekt je gevoel

En gaat open en nieuwsgierig op reis in jezelf. Welke wensen en gevoelens zijn er allemaal aanwezig in jou?

Je groeit in vertrouwen

En staat jezelf steeds meer toe dat jij er mag zijn.

Je ontvangt ook nog leuke bonussen:

Toegang tot Q&A livesessies waarin ik vragen beantwoord.

Bonus 2

Bonus 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€ 33,-

Ja, ik doe mee

Zijn de vragen geschikt voor jou?

Ja, als je open staat voor zelfontwikkeling, persoonlijke groei en nieuwsgierig bent naar wat er tevoorschijn wil komen in jou.  

Ja, als je leiderschap wilt nemen over je leven en op zoek bent naar een manier waarop je dit in verbinding met je ware zelf kunt doen.

Ja, als je wilt groeien in je bewustzijn en het gevoel wilt hebben dat je leeft. 

Ja, als je klaar bent voor nieuwe ontwikkelingen in je leven en bereidt bent om ze onder ogen te zien.

Yes, ik doe mee en heb er zin in!