Mijn grootste wens is doen wat echt mij is

Of ik nou home chef ben, fotograaf, videomaker, vragensteller, portretmaker, host van een reality-tv kanaal, reiziger, reisverslaggever, avonturier, gever van workshops of schrijver, vanaf het moment dat ik in een rol / identiteit stap sta ik mezelf volledig toe om te zijn wat die rol van mij vraagt.

Dan is het niet meer gek dat ik op straat of in een luxe hotel ongegeneerd in een camera sta te praten of dat ik als onzichtbaar foto’s maak van intieme familiemomenten.

Dan is het niet meer irritant of ongepast dat ik elke dag uren op m’n telefoon spendeer.

En dan is het oké wanneer ik uit een sociale bijeenkomst vertrek omdat ik voel dat ik wil schrijven en dat ik zonder weerstand of schaamte 1001 vragen stel om iemands verhaal in beeld te krijgen.

Het aannemen van een rol creëert voor mij de mogelijkheid om all the way te gaan; een identiteit instappen schept ruimte om de ervaring te creëren op een manier die mij vervulling geeft.

Elke rol is een deel van mij.

Elke deel is een stukje van mijn ruimere zijn.

3 jaar geleden maakte ik dit moodboard. Met als titel ‘I AM’.

Lang voelde ik mij onrustig in mijn werk. Zodra het saai werd (routine) was ik ook zo weer gevlogen. Mijn diepste wens was (is) doen wat echt mij is.

Deze week sprak ik uit dat wat ik nu doe niet meer zozeer het “doen van iets is”. Wat ik doe is wie ik ben.

Ik realiseerde mij dat ‘wanneer ik doe wie ik ben’ het vanzelf gaat. Dan doe ik met een lach op mijn gezicht en voelt het natuurlijk; zonder het voelen van angst geef ik daar het allerliefste mijn tijd aan en heeft dat prioriteit.

Eindelijk weet ik steeds beter wie ik ben en wat ik mag doen.

Wat ik wens blijkt mogelijk ????

Door elke dag door te gaan en altijd te blijven vragen.

Nieuwsgierig. Open. Avontuurlijk. Vergevingsgezind.

In Liefde

??

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.