Hoe luister ik nou naar mijn intuïtie? Hoe weet ik wat te doen?

14 september 2021, Barcelona (Spanje)

Als me één ding duidelijk is geworden de afgelopen maanden, dan is het wel dat het zinloos lijkt om me nog te verzetten tegen de ideeën die zo duidelijk en herhaald vanuit m’n intuïtie op ploppen in m’n gedachte als volgende stap.

Ook wanneer ik die volgende stap met m’n hoofd (rationeel) eigenlijk niet zie zitten, omdat ik liever ergens aan vasthoud zoals afgelopen zondag.

Liep al twee dagen rond met het idee dat het misschien tijd is om even naar Nederland te gaan, maar had daar helemaal geen zin in omdat dit gevoelsmatig “het einde” zou betekenen van één van de rijkste maanden van mijn leven.

Wanneer ik merk dat zo’n gedachte of idee keer op keer – en op de meest onverwachte, onlogische momenten – blijft terugkomen, weet ik ondertussen dat het een illusie is om te wachten op of zoeken naar een ander goed idee.

Als die stap inderdaad zo moet zijn zoals het bedoeld is gaat de uitvoering ervan vanzelf.

In flow.

Echte tegenslagen, hoge drempels, zijn er dan niet.

Gedachtes en ideeën komen in me op alsof het super vanzelfsprekend is dat ik net op dát moment daaraan denk.

Ik ontmoet de juiste mensen op het goede moment.

En alles komt op precies het juiste moment samen.

Wanneer het tegenovergestelde gebeurt moet iets dus niet zijn zoals ik dacht.

Timing.

Alles is perfect zoals het is.

Zondag boekte ik om 17.00 uur een vlucht van Barcelona naar Amsterdam en om 0:02 uur stond ik al met m’n voeten op Hollandse bodem.

Overgave. Toestaan. Vertrouwen. Geduld.

Luister ????

En voel

Het leven is mooi

Echt mooi

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.