Mag ik bij jou komen koken?

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een privé kok die jou en je gasten een fijne ervaring kan geven? Of lijkt het je gewoon fantastisch om de smaken van de wereld te proeven? 

Met mijn aangeboren liefde voor koken zijn er weinig dingen die me méér gelukkig maken dan een maaltijd koken en deze met anderen mogen delen. 

Geïnspireerd op mijn reizen breng ik jou en je gasten in de vorm van een diner aan één grote tafel samen. Ik neem jullie mee op culinaire wereldreis én ik dek de tafel. Want ik hou er van als iets er mooi uit ziet. 

Ik kookte al in Berlijn, Heidelberg (Duitsland), Genève (Zwitserland), Strassbourg (Frankrijk), Ownice (Polen), Kriz (Kroatië), Tërrnocc (Servië), Athene, Kyparissia, Pireas (Griekenland), Barcelona (Spanje) en Jaipur (India).

Mag ik nu bij jou?

'Eten verbindt. Het is een universele taal die wereldwijd wordt gerespecteerd en gesproken.'

De wereld bij jou op tafel

Na het ontvangen van je aanvraag neem ik contact met je op en maak ik een voorstel voor het menu. 

Ik kom naar je toe en bereid een combinatie van energierijke wereldgerechten die ik van locals leerde tijdens mij reis. 

Ik dek de tafel en zorg voor bloemen, kaarsen, kleden en servies. 

Na het diner doe ik de afwas en ruim ik op. Ik laat de keuken schoon achter. 

Op basis van het aantal personen, het menu en de locatie maak ik een voorstel en prijs. Ga uit van ongeveer de volgende tarieven. 

Tarief voor 4 personen € 345,00
Tarief vanaf 5 personen € 75,00 p.p.
Tot een maximum van 12 personen. 

Meer weten of reserveren? Stuur een e-mail naar info@kristelwalenberg.nl.

Over mij

Met mijn aangeboren liefde voor koken en voortdurende nieuwsgierigheid verbind ik me met de wereld. 

In 2021 vertrok ik zonder plan en met Israël ergens als bestemming met een budget van 1 euro per dag op reis

Op gevoel belde ik bij mensen aan met de vraag of ik voor ze mocht koken en ik ontdekte o.a. hoe eten, verbinding en de groei van voedsel onlosmakelijk met mij verbonden zijn.  

Ik kwam terecht in olive oil country Kyparissia (Griekenland) waar ik in de zomer van 2022 aan de zee een groentetuin aanlegde en mensen ontving voor retraites.  

Nu reis ik verder, kook ik met mensen all over the world en verzamel en deel ik verhalen.

Wanneer ik in Nederland ben word ik ingehuurd als privé kok voor diners en geef ik de smaken van de wereld door. Bewust en waar mogelijk biologisch.

 

Wat anderen zeggen...

‘In combinatie met jouw verhaal, de olijfolie en het brood werd het een totaalbeleving en hadden we het gevoel dat we even in Griekenland waren.’

‘Stoer hoe je je vrouwelijke assertiviteit combineert met het zorgzame zachte. Je weet wat je doet en draagt op een unieke  manier uit wie je bent.’

‘Door jouw zijn, de aandacht voor mens en natuur en het bewust genieten heb je mij geïnspireerd om liefde en toewijding te ervaren in alles wat ik doe.’

Naast koken, hosten en organiseren op locatie doe ik ook andere projecten en werkzaamheden in schoonmaken, opruimen, schrijven, communicatie en zelfontwikkeling. Hierover vind je alles op deze website.

Volg me op Instagram @kristelwalenberg voor praktische tips en inspiratie over bewust zijn en spiritualiteit in het dagelijks leven.