Mag ik bij jou komen koken?

Waar ik ook ben, eten verbindt. Het is een universele taal die over de hele wereld wordt gerespecteerd en gesproken. 

En er zijn weinig dingen die me méér gelukkig maken dan met liefde koken en een maaltijd met andere mogen delen.

Geïnspireerd op mijn wereldreizen maak ik plantaardige, kleurrijke en voedzame gerechten in de vorm van lange lunch, diner en ontbijt. En ik dek ook de tafel. Want I LOVE IT als iets er mooi uit ziet. 

Ik kookte o.a. al in Berlijn, Heidelberg (Duitsland), Genève (Zwitserland), Strassbourg (Frankrijk), Ownice (Polen), Kriz (Kroatië), Athene, Kyparissia, Piraes (Griekenland) en Barcelona (Spanje).

Retraites

Heb je een retraite georganiseerd en wil je al je aandacht uit laten gaan naar het geven ervan? Is gezonde voeding een pré en voelt externe catering niet passend? Heb je liever iemand in huis die het ontbijt, de lunch en het diner verzorgt voor alle gasten? 

Als privé kok en hostess neem ik zowel in Nederland als het buitenland de totale zorg op het gebied van food uit handen, zodat jij kunt focussen op waar je goed in bent en kunt genieten van deze week.

Met lichte, voedzame maaltijden voor het versterken van lichaam en geest. Rijk aan groenten, fruit en olijfolie. Puur en gezond. 

Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@kristelwalenberg.nl.

Evenementen & private cooking

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar ondersteuning in de organisatie? Ben je op zoek naar iemand die jouw gasten een fijne, vergetelijke ervaring gaat geven? 

Als privé kok, event planner en wedding planner neem ik de organisatie voor jou uit handen. Zowel groot en persoonlijk als klein en intiem. 

Ook te boeken op een zeilboot en privé jacht.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@kristelwalenberg.nl

Wat kun je verwachten?

Het fijnst voel ik me in verbinding met de natuur. Met mijn handen werken, creëren vanuit gevoel en me verwonderen over wat de Aarde ons heeft gegeven. 

Overgeven aan het leven en verrast worden bij het zien wat van daaruit mocht ontstaan. 

Simpel, inspirerend, eerlijk en puur. 

In mijn zoektocht naar antwoorden ontdekte ik dat ik geboren ben om te organiseren. Om mooi te maken, te ontvangen, ruimte te geven, rust te scheppen, welkom te heten en te koken. Een fijne ervaring geven, waarbij verbinding centraal staat. Met jezelf, de ander en de natuur. 

Op dit moment woon ik in Kyparissia (Griekenland) waar ik mijn paradijs heb gevonden. Met bergen en zee, zon, vruchtbare grond, fruitbomen en olijfolie. In deze eetcultuur gebaseerd op puur ontvouwt mijn leven zich steeds meer richting een zelfvoorzienend leven. 

Dit gevoel, dit leven, neem ik mee, geef ik, wanneer ik mag koken, hosten en organiseren voor jou en jouw gasten. 

Hoe ga ik te werk?

Na het ontvangen van je aanvraag neem ik contact op om te bespreken wat je wensen zijn. Op basis van deze wensen maak ik een voorstel voor het menu, de planning en ik maak de offerte. 

Het menu is plantaardig of vegetarisch en indien gewenst kies ik (waar mogelijk) voor biologisch. 

Tijdens mijn aanwezigheid draag ik zorg voor het doen van de boodschappen. Zowel de grote inkopen voorafgaand aan het evenement als de dagelijkse kleine boodschappen, zoals in de ochtend naar de bakker gaan voor vers brood. 

Ik bereid het ontbijt, de lunch, het diner, dek de tafels, ruim deze op en doe de afwas. Ik kijk waar behoefte aan is en maak het fijn voor de gasten. 

Meer weten? Mail me op info@kristelwalenberg.nl

Bewegen hoort bij mijn leven. Met plezier en zin kom ik in heel Europa naar je toe. 

Naast koken, hosten en organiseren op locatie doe ik ook andere projecten in food, hosting, organiseren en zelfontwikkeling. Hierover vind je alles op deze website. 

Volg me op Instagram @kristelwalenberg voor tips, inspiratie en een kijkje in mijn leven.