Laatste nacht – Amsterdam

14 september 2021, Amsterdam (Nederland)

Spontane dingen ❤️ Zoals de laatste nacht uitgenodigd worden bij deze drie lieverds in Amsterdam ?

@jeannette.vanraaij reisde elke met me mee en was, is, er altijd voor mij. Ze geeft me de duwtjes om buiten m’n comfort te gaan. En heeft mijn veiligheid, vreugde en groei daarbij als prioriteit bovenaan staan.

‘Elke avond voor het slapen gaan nog even kijken of ik een berichtje van Kristel heb’, vertelde ze zondagnacht.

Wist niet dat ze zo mee leefde en dit is zó lief.

Ze is er voor m’n vragen (dat zijn er veel), zwijgt als ze ziet dat ik mezelf voor de gek hou met wat ik zeg en nodigde me uit om bij de mooiste mensen te koken. Een steun en toeverlaat in m’n proces.

De beste lerares kun je soms wel achter het behang plakken. Dat ligt niet aan de ander maar aan mij ??‍♀️ Omdat coaching en guidance zo mooi eerlijk en dus ook confronterend is.

Vaak moet bij mij het kwartje nog vallen terwijl zij het al lang ziet. Soms word ik rebels, soms zeg ik even niks omdat ik de waarheid niet wil horen (of geloof aan te kunnen) en altijd weet ik: Wat.Een.Geduld.Heeft.Zij.

Ze ziet het en heeft geen tijd om te verspillen.

‘Gaan! Doen! Geven!’

‘Work your ass off!!!!’

En..

‘Give it your all, all the time!!!!’

Ik weet waarom je doet wat je doet. Daar ben ik je duizend dankbaar voor. Geen idee hoe ik jou ooit ga kunnen bedanken voor wat alles wat je geeft en doet. Onbetaalbaar.

Ik zie jou, dans met jou en vertrouw jou totaal.

Mogen afsluiten bij jullie in het roze huis maakt de cirkel rond ?

DANK JE WEL dat jij op mijn pad en in mijn team bent.

DANK JE WEL VOOR ALLES WAT JIJ GEEFT.

Voor een geluksleven ?

Voor de wereld ?

❤️

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.