Liften, zou jij het doen?

Liftte deze week door Nederland. Van Amsterdam naar Meijel. Van Venlo naar Gorinchem. En van @delievelinge weer naar Venlo.

De eerste reactie van mensen is altijd iets als: ‘Goh, dat zie je in Nederland eigenlijk nooit meer! (Wat leuk)’. Gevolgd door ‘En wat vinden je ouders hier van?’

Drie maanden terug had ik het nooit gedurfd en misschien wel zelfs stom gevonden. Maar nu ik het beleef weet ik ook waarom ik het doe.

Niet om “te profiteren” zoals sommigen dat invullen.
Wel om te ONTMOETEN.

Op reis in eigen land ?

Het plezier van het reizen (en leven) zit in de beleving. Open zijn naar mensen. In vertrouwen. Nieuwsgierig zijn. Contact leggen. Iemand ontvangen. Ruimte geven. Vrij. Lief. Luisteren. En zeker ook, creatief zijn. Elke keer. Nu.

Wanneer ik weet, voel, dat ik verlang naar verbinding en vrij zijn, dan is het aan mij om (bewust) een ervaring te creëren waarin ik het gevoel van ‘verbinding’ en ‘vrij zijn’ geef waarnaar ik verlang.

‘Want het gevoel van verbinding en vrij zijn dat ik geef (uitdruk, doe) is het gevoel dat ik ervaar.’

Geef ik vrij zijn, dan voel ik me vrij!
Geef ik verbinding, dan voel ik verbinding!

Liften is voor mij één manier om ‘vrij voelen’ en ‘verbinding’ te ervaren. Maar natuurlijk zijn er ontelbaar veel manieren om ons verlangen, gevoel, zoals ‘vrij zijn’ en ‘verbinding’ (maar ook liefde, inspiratie en rust) te ervaren.

Dat in dit geval liften voor mij zo goed voelt toont me dat dit een vorm is die bij mij past. Voor iedereen is dat anders.

De manieren vinden waarop jíj ervaringen als vreugdevol, plezierig en fijn ervaart kun je alleen maar zelf VOELEN.

Tijdens de ritten van vandaag realiseerde ik me hoe super interessant het is om het ene moment met persoon A te praten en het volgende moment met persoon B. Met totaal andere belevingen en visies op het leven met standpunten die als dag en nacht verschillen van elkaar.

Het laat me mensen kennen ??
In alle kleuren van de regenboog ?

Rijk ✨

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.