Okra koken met Sevasti Apostollo

Dankzij Sevasti Apostollo weten we vanaf nu ook wat we met okra kunnen doen!

In 2014 startte ze Cafe Mezedopslio Sebastiaan en vandaag is het haar droom om op het dak van het restaurant een terras te maken.

Haar favoriete plek in Griekenland is de regio Epirus, grenzend aan Albanië, waar ze in 1965 geboren werd en als kind opgroeide.

Rijk voelt ze zich met haar kinderen en haar baan.

Op de vraag wat ze het liefste doet in het leven antwoordt ze met een glimlach ‘elefthería’, dat betekent vrij zijn ✨

Deelde gisteren in m’n stories dat ik hoe dan ook iemand ging vinden voor wie ik mocht koken. ‘Al duurt dit nog 10 uur, ik ga iemand vinden. Zo moeilijk kan het toch niet zijn?’ Maar na een paar uur aanbellen en mensen aanspreken in Koroni zag het er naar uit dat ik het op die manier en op die plek echt niet ging vinden.

Ik stopte m’n zoektocht, deed een powernap in de auto en was te moe van het denken.

‘s Avonds ontmoette ik Sevasti in haar restaurant. Communiceren deden we via een paar van haar gasten en ze nodigde mij uit in haar keuken om samen te koken.

We maakten okra op z’n Grieks ??

THANK YOU Sevasti ❤️❤️❤️

Geschreven op 18 januari 2022, To Kapilio – Griekenland

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.