Durf jij je te ontdoen van 70% van je spullen?

En ruimte te creëren voor vrijheid, focus en energie?

Omgeef je je nog steeds met spullen, kleren en energieën die jouw pure zelf niet dienen en begeef je je daardoor nog in een leven dat – als je heel eerlijk bent – niet meer jou is? 

Weet je dat je op een andere manier naar jezelf en je keuzes mag kijken om de kwaliteit te leven waar jij naar verlangt? 

En wil je comfortabeler worden met loslaten en onthechten omdat je weet hoe waardevol dit is voor jouw proces? 

Ik zie jouw potentieel, begeleid je in het opruimproces en kom hiervoor een paar dagen bij jou in huis.  

'Opruimen is zinvol. Draagt bij aan respect voor spullen en Aarde. Maakt bewust van hoe rijk je bent. Aan spullen en dus ook aan geld. Toont: er is meer dan genoeg om voor jezelf te zorgen. En laat voelen: ik ben rijk.'

Voor jou...

… als ondernemer, klaar voor de volgende stap met jouw bedrijf: groei, lichtheid en een diepere vervulling op een manier die past bij jouw natuur. 

… als je uit een relatie of huwelijk komt en er diep naar verlangt om weer emotioneel en energetisch vrij te voelen, in vertrouwen en vrolijk zoals in je lentedagen. 

… als je nieuwsgierig bent naar wat het met je doet als je afscheid neemt van spullen, je verleden en gewoon born ready bent om jou taak van zijn te leven. 

Ik zie jouw potentieel en begeleid je in jouw bewustzijnsproces

In 3 tot 5 dagen maak jij je zelf, je kledingkast en huis klaar voor het vrijheidsleven dat klopt en past bij wie je bent. 

Ik spiegel je, stel de juiste vragen en deel mijn visie op wat ik bij je waarneem. We doen het op een tempo dat voor jou fijn voelt en ik moedig je aan in dit proces.  

Je komt tot nieuwe inzichten en gaat op een andere manier naar jezelf en je keuzes kijken. 

Je respect voor spullen neemt toe en je word je bewust hoe rijk je bent. 

Je maakt jezelf fysiek en emotioneel klaar voor de kwaliteit van leven waar je naar verlangt.

Je gaat de waarde ervaren van loslaten en onthechten. 

En je ervaart direct meer vrede, rust en balans. 

Afscheid nemen en het hebben van minder spullen heeft je nog nooit zo rijk laten voelen.

Van ontevreden en altijd zoekend naar vrije vogel en zielsgelukkig

In de fysieke wereld leefde ik een rijk leven. Ik had alles waarvan ik dacht dat mijn hartje het begeerde. Waarom voel ik me dan toch ongelukkig, eenzaam en leeg?

Mijn kast hing vol met de meest prachtige kleren, maar als ik ze om mijn lichaam droeg voelde het net alsof mijn leven dat van een ander was. 

Ik twijfelde aan mezelf, want moet ik niet gewoon tevreden zijn met wat ik heb? Moet ik niet méér dankbaar zijn voor het leven dat me is gegeven? 

Toen ik de situatie niet langer emotioneel wilde dragen maakte ik me los van alles wat niet meer paste. Ik stapte uit een relatie, verhuisde terug naar de omgeving van mijn roots, stopte met het importeren van een schoonheidsproduct en ontdeed me van meer dan 70% van mijn spullen. 

Ik ontdekte de kracht van een licht en minimalistischer leven en voelde me des te meer dankbaar voor alle rijkdom en materie die me ooit in het leven is gegeven.

Ik kwam erachter wat ik nodig heb om veiligheid, zekerheid en liefde te ervaren en ervaarde hoe fijn het is om me alleen te omgeven met spullen die mijn hogere doel dienen. 

Ik heb fysiek en energetisch ruimte over om te focussen op wat voor mij het meest vreugdevol en zinvol is en ben een pro geworden in loslaten en onthechten. 

Dat is vrijheid.

'Hoe meer je vasthoudt aan wat je hebt, hoe groter de angst voor kwijtraken. Onthecht en je voelt vrij.'

Wat kun je verwachten?

In een paar dagen ga jij je verder openen voor je gevoel en afscheid nemen van alle spullen die jouw huidige en toekomstige versie niet meer dienen. Je creëert een omgeving met alleen nog dat waar jij echt blij van wordt. Hoe heerlijk is dat? 

Het is een proces dat veel verder en dieper gaat dan fysiek opruimen en organiseren. In de ruimte die ontstaat vind jij vrijheid, inspiratie en rust.    

Naar schatting hebben we (afhankelijk van de grootte van het huishouden) 3 tot 5 dagen nodig. Ik reis naar je toe, verblijf indien jij dat wenst een paar dagen bij jou in huis, ruim mee op en begeleid in dit proces. Want samen is makkelijker én leuker! 

In een paar dagen ga jij je verder openen voor je gevoel en afscheid nemen van spullen die jouw huidige versie niet meer dienen. Je creëert een omgeving met alleen nog dat waar jij echt blijv an wordt. Hoe fijn is dat? 

Het is een proces dat veel verder en dieper gaat dan het fysiek opruimen en organiseren van materie. In de ruimte die ontstaat vind jij vrijheid, inspiratie en rust. 

Naar schatting hebben we (afhankelijk van de grootte van het huishouden) 3 tot 5 dagen nodig. Ik reis naar je toe, verblijf indien jij dat wenst een paar dagen bij jou, ruim mee op en begeleid je in dit proces. Ik kook het eten en als er kinderen aanwezig zijn speel ik met ze zodat jij je totale aandacht kunt houden bij hetgeen waarmee je bezig bent.  

De kosten hiervan zijn € 325,- per dag (excl. 21% BTW) en exclusief opruimmaterialen, opbergboxen, kleerhangers, vuilniszakken, enz.

Voordat we starten stuur ik je een e-mail met vragen om je voor te bereiden op dit proces. 

Heb jij zin in een lichter en vrijer leven? En vind je het leuk om dit met mij samen te doen? Stuur een mailtje naar info@kristelwalenberg.nl.

Past dit traject op dit moment niet binnen jouw mogelijkheden of heb jij andere wensen dan kun je ook losse coaching consults bij me boeken en/of lid worden van de community waarin ik inspiratie deel voor een vrij, vreugdevol en zinvol leven. 

* Omdat reizen op dit moment nog onderdeel is van mijn leven is het wanneer ik in het buitenland ben niet altijd mogelijk om een opruimsessie in Nederland te boeken. Hebben wij een afspraak, dan gaat deze natuurlijk door.