‘Ik hou van Liefde.
Ik zie Liefde, hoor Liefde
en voel Liefde.’

Hier om het gevoel van liefde, verbinding en vrij zijn te geven

Mijn naam is Kristel Walenberg (1989) en de meeste mensen kennen me van Instagram waar ik vlog en kijkers meeneem in mijn inspiratievolle vrije liefdesleven. 

Ik doe waar ik van hou en geniet. Ik reis, kook, ontmoet, speel, luister en stel vragen. Ik schrijf, knip, plak, fotografeer, film, deel en maak mooi. 

In 2021 reisde ik 74 dagen met 1 euro per dag door Europa en belde willekeurig bij mensen aan met de vraag of ik voor ze mocht koken. Nu reis ik verder, kook ik met mensen all over the world en verzamel ik inspirerende verhalen. 

Mijn verhalen bied ik aan bij tijdschriften. Mijn ervaringen en inzichten deel ik in videolessen in The Soul Academy. En mijn soul journey maak ik zichtbaar in collages.

 

Ik reisde 74 dagen met 1 euro per dag door Europa

Ik vertrok op de bonnefooi, had geen idee waar die dag naartoe en belde op gevoel bij mensen aan met de vraag of ik voor ze mocht koken en of ze een slaapplek voor me hadden.

Ik stond mezelf om alles te doorleven. Ik ontving wat er op mijn pad kwam, zei ‘ja’ tegen alles wat goed voelde en leefde in het nu. Ik creëerde ruimte om me vrij te voelen, los van elk oordeel of idee van hoe ik vond en dacht te moeten zijn.  

En zo reisde ik 9.000 kilometer, was ik in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Polen, Kroatië, Servië en Griekenland, leefde ik met 1 euro per dag en nooit eerder voelde ik me zo rijk. 

En dit heeft die reis me gegeven...

Ik ervaarde dat wanneer ik me open voor mijn gevoel, verlangen en intuïtie ik de grootste rijkdom en zingeving ervaarde. Ik leerde begrijpen hoe ik mijn verstand en denken gebruik in combinatie met mijn emoties en gevoelsleven. Ik ervaarde hoe er altijd voor me gezorgd wordt en dat ik word geleid, verzorgd en gedragen. Ik liet los wie ik dacht te moeten zijn en groeide in mijn gevoel van Liefde. Ik groeide in het vertrouwen te bewegen in overgave, en ervaarde in een hoog tempo wie ik wel (en vooral niet) ben. Ik voel dat ik op mezelf kan vertrouwen, omdat ik weet hoe ik me kan verbinden. Ik neem mijn verantwoordelijkheid, draag zorg voor mijn veiligheid en vond de verbinding terug met Het Leven, de Bron, de Schepper, God.

Voor mij is het leven een dans, waarbij ik het leven niet alleen doe, maar met al wat is, samen.

 

'Al wat ik nodig heb is al in mij.'

Ook mij

Roots

Ik groeide op in Meijel, een dorp in Noord Limburg, met ouders die plezier aanmoedigde i.p.v. presteren en waar ik in een veilige en vrije omgeving het leven kon ontdekken.

Vroeger

Ik werkte 12 jaar in sales en startte als ondernemer met het importeren van een schoonheidsproduct.

Opleidingen

Ik deed VMBO, MBO en HBO Commerciële Economie. Daarna deed tal van opleidingen in mindset en zelfontwikkeling en vond mijn antwoorden in de opleiding Leven in Liefde van Jeannette van Raaij.

.

Reizen

Tot 2021 was ik me niet bewust van het verlangen en de wens om over de wereld te reizen. Het begon als een project van “maar” 100 dagen. 

Slapen bij locals

Ik hou van andere culturen, geniet van de verbinding, ben voel me geïnspireerd door het lokale leven.

Leven in Liefde

Gaat voor mij over me vrij voelen te zijn wie ik ben. Over overgave en vertrouwen in Liefde. Over gevoelsleven, emoties en intuïtie. En over bewust worden, bewust zijn en kracht.

Samenwerken?

Mijn geld verdien ik met schrijven, cursussen, koken en schoonmaken. En veel van mijn kennis deel ik via Instagram gratis. 

Tot 1 november 2022 organiseer ik 1:1 retraites bij mij thuis in Griekenland. Mijn verhalen bied ik aan ter publicatie bij tijdschriften. Mijn inzichten en ervaringen deel ik in videolessen in The Soul Academy. En onderweg doe ik day jobs zoals olijven plukken en schoonmaken.

Benieuwd naar een samenwerking?