Kom op retraite en ontvang de ruimte waar je zo naar verlangt

Uit je hoofd, in je hart. Ga jij aan je zelf geven: opladen, genieten en verbinding. Hoe heerlijk is dat?

Herkenbaar?

Je verlangt er zo naar om even helemaal vrij te zijn. Vrij van taken, vrij van doelen en vrij van resultaten. Vrij van zorgen voor anderen en zo vrij dat je met je aandacht totaal bij je zelf kunt zijn. Niks moeten, alles mogen, tijd voor jou. 

maar dan komen de twijfels...

 • Ik heb het te druk. Ik heb geen tijd en mijn agenda staat al weken volgepland…

 • Ik kan de kinderen toch geen week alleen laten? Of het bedrijf?

 • Ben ik dit wel waard? Verdien ik dit wel?

 • Kan ik hier niet beter mee wachten tot later?

Het ervaren van voldoening, vervulling, zingeving en geluk begint met zelfliefde.
In liefde voor het leven kiezen voor jou. Je zelf leren kennen en toestaan je zelf te mogen zijn. Nu voelen voor de volgende stap. En het pad bewandelen dat de ziel in jou verlangt te ervaren.

Op zoek naar antwoorden

Ik had alles waarvan ik dacht dat mijn hartje het begeerde en toch voelde ik me ontevreden, verdrietig en ongelukkig. 

Ik schaamde me voor mijn gevoelens en gedachtes, probeerde mezelf gelukkig te denken door te zeggen dat ik gewoon méér dankbaar moest zijn en terwijl mijn omgeving zei dat dit nou eenmaal is hoe het leven is, zei alles in mij dat in ieder geval mijn leven niet zo bedoeld is te zijn. Maar… hoe dan wel? 

Ik had geen idee wie IK was, dus hoe kon ik dan het leven creëren en ervaren dat wel bij me past? 

Zo begon mijn zoektocht naar antwoorden. Na 6 jaar tal van opleidingen, cursussen en programma’s te hebben gedaan over mindset, ondernemen, vrijheid, NLP, gelaatkunde en spiritualiteit besloot ik twee jaar geleden all in te gaan. Mijn antwoorden vond ik in Leven in Liefde.

Practice what you preach

In 2020 liet ik alles los waarvan ik voelde dat het niet meer paste. Mijn relatie kwam ten einde, ik verhuisde terug naar de omgeving van mijn roots, stopte met het importeren van een schoonheidsproduct (mijn kindje), ontdeed me van 80% van mijn spullen en vertrok op reis. 

Met een budget van 1 euro per dag en bestemming onbekend was ik klaar voor het vinden van voldoening, zingeving en de kern in mij.

Door weg te zijn van mijn vertrouwde omgeving liet ik elke dag meer van mijn oude overtuigingen los. Ik liet los wie ik dacht te (moeten) zijn en vormden een nieuwe waarheid over mezelf en het leven door de wereld en het leven zelf te ervaren. 

Ik weet hoe waardevol het is om in een fijne, veilige omgeving je zelf te mogen zijn. Waar je kunt voelen waar je naar verlangt en helderheid van geest ervaart voor het aanvoelen van jouw richting. 

Kom een week op retraite in Griekenland als je wilt leren van een ervaringsdeskundige die zelf heeft ervaren (en nog steeds ervaart) wat het betekent om de reis te maken naar innerlijke vrede, vrijheid en liefde. 

If you feel it, do it!

Mag jij van jezelf voelen dat jij er toe doet? Gun jij jezelf dit ontspanningsmoment? En wil jij op dit moment eigenlijk niks liever dan er op uit trekken, naar een fijne, warme, veilige omgeving?   

If you feel it, do it!

Kom een week bij mij 1:1 logeren waar je kunt opladen, genieten en verbinden. Waar je in een andere omgeving met je aandacht bij jou kunt zijn. En waar je kunt ervaren wat ruimte, lichtheid en aandacht met je doet.  

 • Je slaapt 8 nachten in een luxe tent op 15 meter van de zee met aan de ene zijde uitzicht op de bergen en de andere zijde uitzicht op het strand;
 • Ik kook elke dag ontbijt en één grote maaltijd die tussen 14.00 en 16.00 uur wordt geserveerd. Licht, voedzaam en vegan met groenten en kruiden uit eigen tuin;
 • Jij bepaalt hoe jouw dag eruit ziet. Je kunt zoveel schrijven, knippen en plakken als je wilt. Je kunt meedoen met mijn farm leven en dagelijkse programma, maar ook naar het strand gaan, wandelen en niks doen;
 • Ik faciliteer een veilige, oordeelloze liefdevolle ruimte waar jij jezelf kunt zijn, waar jij vragen kunt stellen, hardop kunt denken en stil kunt zijn;
 • Ik luister, stel vragen en kan je deze week begeleiden in een stuk van je zielsproces;
 • Ik deel mijn ervaringen, inzichten en visie op het gebied van gevoelsmens zijn en leven, je hart volgen, keuzes maken, vrij zijn, vertrouwen, overgave en leven in het nu;
 • We gaan zwemmen in de sprookjeswatervallen van Stenosia en Polylimnio die vanwege het stromende bergwater een magische werking hebben op hoe een mens zich voelt;
 • Je bent op een plek die voelt als het einde van de wereld, waar het soms lijkt alsof de tijd er 40 jaar heeft stilgestaan;
 • En ik haal je op van het vliegveld en breng je ook weer terug. (Athene 270 kilometer en Kalamata 70 kilometer)

Nu tot 1 november 2022 te boeken voor 1.699 euro (excl. 21% BTW) per week (voor 1 persoon). 

Kom je met 2 of meer personen (maximaal 4) dan zijn de totale kosten van het retraite 1.999 euro (excl. 21% BTW) per week.

* Vliegticket naar Griekenland niet inbegrepen.

Waarom een retraite zo fijn is:

– Je hebt een hele week de tijd om tot rust te komen, op te laden en zonder afleiding te genieten van je zelf.

– Je geeft je lichaam de ruimte om zichzelf te reinigen (ontgiften) want je eet licht en voedzaam. Kleinere porties en geen vlees, vis, alcohol, koffie, kaas en eieren.

– Je gaat de verbinding voelen met de natuur, de planten, de zee, de zon, de bergen, de lucht en de watervallen. 

– Je kunt mijmeren over jezelf en het leven, hebt een gesprekspartner die naar jou luistert, bent met een ervaringsdeskundige samen die haar visie met je deelt en je kunt doen wat- en zijn wie je wilt.

– En er is niemand die deze 8 dagen iets van jou vraagt, verwacht of wil. Jij bent zo heerlijk vrij!

Wat anderen zeggen over dit retraite

‘De mooie gesprekken met Kristel blijven in mijn gedachte… Voor altijd. 

Voor het eerst in heel lange tijd voelde ik me gelukkig met mezelf.’

‘Ik voelde me helemaal thuis en ben helemaal tot mijzelf gekomen.

Ik kan het iedereen aanraden die tot rust wil komen en zichzelf beter wil leren kennen.’

‘Door jouw zijn, de aandacht voor mens en natuur en het bewust genieten heb je mij geïnspireerd. Geïnspireerd om liefde en toewijding te ervaren in alles wat ik doe.’

Mijn ervaring met deze plek

Toen ik in de herfst van 2021 na 9.000 kilometer reizen in Kyparissia terecht kwam viel alles op z’n plek. Het was alsof ik er mijn paradijs mocht vinden. Met bergen die uitlopen in de zee, vergezichten die mij het gevoel geven van Hawaï en zon, vruchtbare grond en olijfbomen in overvloed. 

Kijk ik om me heen dan zie ik mijn lievelingskleuren: natuurgroen en duizend tinten blauw. Verdwijnt de zon achter de horizon dan is de hemel als een regenboog. Overal pastel. 

De nacht is zo zwart dat ik miljoenen sterren zie stralen. Die me er aan herinneren dat ik op planeet Aarde ben. 

Voel ik me bij het zien van die oneindige ruimte zo intens dankbaar dat we hier als mensen, nu, het leven mogen leven. 

Een omgeving met weinig prikkels, waar de energie als vanzelf stroomt. Waar eenvoud haar magische kracht toont en ben ik ontspannen.

Heb ik zin om vanuit simpelheid te leven, met focus op mezelf. En ontvang ik mijn intuïtie. Beweeg ik van stap naar stap.  

Een cultuur die vol is met fijnheid. Met respect voor eten en zo veel kennis over gezondheid en leven in verbinding met de natuur. 

Een plek om op te laden, waar ik kan genieten.  

Vrij en puur.

Kom jij bij me proeven?

Wanneer kun je komen?

Van zaterdag 30 juli t/m 29 oktober 2022 kun je per week boeken.

Week 1: 30 juli tot 6 augustus 2022 (niet meer vrij)

Week 2: 6 augustus tot 13 augustus 2022 (niet meer vrij)

Week 3: 13 augustus tot 20 augustus 2022 (niet meer vrij)

Week 4: 20 augustus tot 27 augustus 2022 (niet meer vrij)

Week 5: 27 augustus tot 3 september 2022 (niet meer vrij)

Week 6: 3 september tot 10 september 2022 (niet meer vrij)

Week 7: 12 september tot 19 september 2022 (niet meer vrij)

Week 8: 24 september tot 1 oktober 2022 (niet meer vrij)

Week 9: 1 oktober tot 8 oktober 2022 (niet meer vrij)

Week 10: 8 oktober tot 15 oktober 2022

Week 11: 15 oktober tot 22 oktober 2022

Week 12: 22 oktober tot 29 oktober 2022

De kosten van het privé retraite van 8 nachten zijn 1.699 euro (excl. 21% BTW), inclusief eten en drinken (vegan, licht, non-alcoholisch en cafeïnevrij), coaching, activiteiten, transfer van Athene of Kalamata naar Kyparissia en terug. Geen huurauto nodig en alle ruimte en rust om te voelen en jezelf te zijn.

De dag-invulling bepalen we op basis van jouw wensen en behoeften en laten we verder ontstaan in het moment.

Exclusief vliegticket.

* Kom je met 2 of meer personen (maximaal 4) dan zijn de totale kosten van het retraite 1.999 euro (excl. 21% BTW) per week.

Meer weten of direct boeken? Mail me op info@kristelwalenberg.nl.

Leven in Liefde

Geeft mij zelfvertrouwen, houvast en innerlijke rust. Met de uitnodiging om het leven totaal te ontvangen. In vreugde, boosheid, angst en verdriet. 

Is het leven er om te leven.
Is er zowel licht als donker. 

Ben ik me bewust dat ik geen controle heb op hoe het leven gaat. En mag ik weten waarop ik wel invloed heb en waarop niet. 

Is mijn gevoel er vóór mij. Om me te leiden in het leven dat ik als ziel verlang te ervaren. 

Leef ik om te voelen wie ik ben. En mag ik weten dat het gevoel van zelfverzekerdheid, veiligheid en liefde huist in mij. 

Geeft Leven in Liefde een leven in verwondering. Creatief, inspirerend, vreugdevol en vrij. 

Liefde voelen.
Liefde horen.
Liefde zien.

Ben ik de Bron en schepper van alles wat ik ervaar. 

En is het mijn taak van zijn om het gevoel dat ik ben (door) te geven,
in al wat ik doe, nu.

Ga jij het doen?