Terug in Nederland voel ik me zo leeg. Waskeburt?

Voel me sinds ik weer in Nederland ben vooral leeg, lamlendig en Echt Niet Blij. Terwijl ik weet dat ik zelf verantwoordelijk ben en invloed heb op hoe ik me voel, sta ik erbij en kijk ik ernaar. Wat ik in drie maanden deed lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen. Watskeburt?

Er lijkt weinig voor nodig te zijn om weer f***ing afgeleid IN mijn hoofd te zitten en UIT mijn hart en voelen te zijn.

Niet meer bewust van wat ik verlang te ervaren voelt het alsof ik geleefd word, gevolg/effect ben en van alles weer onderneem “omdat dat vooral verstandig is om te doen”.

Enorm waardevol wel natuurlijk om dit nu mee te maken.

Mijn gedrag nu, hier, confronteert me met een versie van mezelf die ik niet meer ben en wens te zijn.

Zoals de gebeurtenis dit weekend waarbij ik vanuit strategisch oogpunt kleding op Vinted zette – met als reden GELD – en ik me daar helemaal niet goed bij voelde.

Laat ik voorop stellen dat ik altijd vrij ben om zo veel geld te ontvangen, naar me toe te laten stromen, te verdienen of krijgen als ik wil.

Maar gaat geld mij iets laten ervaren?
‘Nee, dat doe ik zelf heb ik ontdekt.’

Gaat geld mij het gevoel van rijkdom laten ervaren?
‘Nee, absoluut niet zelfs.’

Voor mij is rijkdom: ervaringen creëren, meemaken, waarin je het gevoel hebt dat je leeft. Bewust zijn van waar je geluk zit en zo veel vreugdevolle momenten creëren in je leven als je wenst te hebben waarbij je weet hoe je dat doet.

Arm zijn is voor mij: leven zonder te voelen. Jezelf niet toestaan een leven te creëren dat vol vreugde is. Het leven ervaren als een sleur en dit accepteren omdat dit “het normaal” is.

Arm voelen uit zich bij mij in een gevoel van leegte. Uit verbinding met wie ik ben en wat ik verlang te ervaren.

Nu ik weer hier in Nederland ben en ongewenst en onbewust in mijn hoofd zit, uit contact met mijn gevoel, hart en intuïtie, voel ik me leeg en arm.

Dit gevoel heeft niks met geld te maken.

Beter focus ik me op – en geef ik al mijn tijd aan – wat me wel blij maakt.

Want daarin creëer, ervaar en leef ik in het gevoel van overvloed.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.