Familieportret in Genève

8 juli 2021, Genève (Zwitserland)

Someone has to do the job (??). In the heat of the moment een pyjama selfie. Just the way it is at 8 in the morning.

Woonde een hele week samen met deze mooie jonge familie. Veel langer dan ik me had voorgenomen te doen in deze reis, maar soms loopt het gewoon anders; het is goed zoals het is.

De tijd die ik kreeg met deze familie liet me onbewust (en opnieuw weer zo onverwacht) ervaren wie ik ben en wat ik op dit moment verlang te ervaren.

Met o.a. bewustwording over de vragen: ‘Welke ruimte heb ik voor familieleven op dit moment? Welke ruimte wens ik op dit moment te creëren voor familieleven? En op welke manier wens ik ooit familieleven te creëren in mijn leven?’

Ik voel me echt veranderd. Nog meer open, zelfstandig, vertrouwd en vrij.

Mijn gevoel bracht me de afgelopen dagen in mijn noodzaak om te zijn en geven wie ik ben. Het leven en geven van vrij zijn, vrij voelen en vrijheid.

Het is een gevoel dat zegt: als ik trouw ben aan mezelf kan ik hier niet meer omheen.

Het is een gevoel dat zegt: ik voel de wens om focus en ervaar de drang om me volledig te richten op mezelf. Om dat wat ik te geven en uitdrukken heb, de wereld in te brengen.

Dus terwijl de kritische stem in mij zegt dat ik te lang op dezelfde plek ben geweest en meer had willen doen, vaagt de liefdevolle stem in mij deze stressvolle woorden weg met: ‘dank je wel dat je ondanks die stem toch gewoon je gevoel hebt gevolgd.’

En terwijl ik bij deze mooie familie was mocht ik het leven vastleggen op foto. Het is zo mooi puur en real geworden. In alles voel ik bij deze familie dat het mooi mag zijn. Creatief, orgineel, authentiek, lief, zacht en open.

Het was fijn om bij mensen te zijn bij wie ik weinig woorden nodig heb om te delen hoe ik me voel.

Duizend maal dank voor ALLES lieve Orion Fenix, Manuela, Christopher en Aeon Sol?

In Liefde

??

Gelijkgestemd ✨ Ontmoet. Met steeds vaker het gevoel dat iets voor altijd is in plaats van heel even. Voor altijd. Een heel leven.

En dan… bestaat afscheid nemen niet…

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.