Wat wil het gevoel van angst mij vertellen?

Oh mijn God! Wat voelt het goed om mijn eigen ogen weer te zien glinsteren.

De afgelopen weken voelde ik me namelijk echt klote… Bang. Twijfels. Angst voor hoe de toekomst er uit zou gaan zien. En bang of het allemaal wel ging lukken op de manieren zoals ik het me bedacht had.

Die angst (en mijn emoties) wilde ik leren begrijpen… want ze zijn er om mij te helpen en dichter naar mezelf te begeleiden.

Wat ik voelde waren signalen van mijn intuïtie, hart en gevoel. Ze wilden me vertellen dat waar ik op dat moment aan dacht gewoon niet mijn manieren ‘and ways to go’ zijn.

De angst vertelde mij: ‘Kristel, ga nog meer op zoek naar jouw eigen ding! Ga nog meer op zoek naar wat jouw manier is!’

Ik wist niet welke emoties en gevoelens is zou ervaren als ik wel het punt zou bereiken waarop bleek dat het “mijn ding” voor nu is. Tot vanmorgen.

Ik uitte en erkende naar mezelf wat ik diep van binnen altijd wel al heb willen doen. En als sneeuw voor de zon was de angst verdwenen. Maakte plaats voor alleen maar enthousiasme en vertrouwen.

Ik weet nog helemaal niet HOE ik het ga doen, maar dit is ZEKER wat ik nu mag gaan doen!

Super excited kan ik zeggen: to be continued!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.