Ik voel me verdwaald en onprettig in mijn lichaam

Het is een beetje stil hier op m’n feed. Niet omdat alles chill en smooth verloopt.. Wel omdat ik overspoeld word met gebeurtenissen die me duidelijk en rechtstreeks raken in mijn gevoel.

Een aaneenschakeling van gebeurtenissen die me allemaal wat willen vertellen en duidelijk maken; ‘Ja ga hier mee door! En nee hier (of op deze manier) ga je niet ervaren wat je wel verlangt te ervaren.’

Het voelt alsof ik in een andere fase van mijn proces in voelen terecht ben gekomen. De fase waarin wat ik voel niet meer kan negeren of ontwijken.

Voelt iets niet goed, doe ik iets wat niet bij me past of blij maakt, dan is het als een aanslag op m’n lichaam. Misselijk, benauwd, vol en onzuiver. Het gevoel dat er iets knaagt aan m’n geweten.. een schuldgevoel naar mij omdat ik niet trouw ben aan mezelf.

Alsof ik verstijfd ben deze week; aan het dagdromen; ik sta erbij en ik kijk ernaar.

Initiatief en proactiviteit in het aangaan van nieuwe verbindingen is ver te zoeken.

Hoewel ik weet dat het nooit zo is, voel ik me effect en gevolg deze week. Van het één rol ik in het ander.

Omdat dit voelen zo duidelijk word, en in steeds hogere frequentie komt, vraagt het ook om sneller te schakelen en reageren.

Voelt het niet goed dan mag ik direct stoppen en weg gaan uit een situatie. Er is nooit een reden om ergens in te blijven wanneer het niet goed voelt.

Voelt iets wel goed? Geniet!

Niks moet. Alles mag.

Altijd mag ik genieten.

Het is bevrijdend dat ‘het wel of niet goed voelen’ het enige is om keuzes te maken. Zo is alles altijd goed.

Wanneer ik aangeef dat het goed met me gaat bedoel ik dat ik de situaties zoals ze zijn en komen aan kan. Het betekent niet dat alles altijd maar relax, fantastisch en comfortabel is.

Geweldige, fijne, bijzondere momenten wisselen zich af met chaos en onrust.

Het is net het echte leven.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang 1x per maand een e-mail waarin ik deel wat mij geïnspireerd heeft, waar ik blij van word en wat me verder heeft geholpen. Over reizen, food, voelen, bewustzijn en groei.